Voor het openbare experimenteer lab Marconia is er een ontwerp gemaakt voor een verhuurbare Atelierruimte. Op het 30.000m2 tellende Marconia terrein komen verschillende experimenten te staan op het gebied van gebouwen, evenementen, kunstwerken en vele andere initiatieven.
StroApp heeft een paviljoen ontwikkeld welke gebruikt kan worden als kantoorruimte of atelierruimte. Helaas mag er op het terrein nog niet gewoond worden, maar het paviljoen kan eenvoudig omgevormd worden tot een leuke woning.

Het paviljoen is opgebouwd uit prefab stro elementen, welke aan de binnenruimte wordt voorzien van leemstuc. Leemstuc zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat en heeft positief effect op de vochthuishouding, bestrijding van stof.

De buitengevel is voorzien van keramische tegels, welke voor een duurzame en weerbestendige buitenschil. Omdat het paviljoen op een experimenteel terrein staat is het een mogelijkheid dat de huurder en eigen buitenschil ontwikkeld uit bijvoorbeeld gerecyclede materialen.

Geïnteresseerde partijen die graag dit paviljoen willen huren voor hun kantoor of atelier kunnen contact met ons opnemen.

PROJECTGROOTTE: 55 m2
FUNCTIE: Kantoor / Atelier / Woning
ONTWERP: StroApp
– Henk ten Kate Architecten
– Aadam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *